Preguntes Freqüents sobre l’Associació d’Alumnes de l’EOI Viladecans

Associació d’Alumnes?? Aquí en tenim d’això??

Sí home, i tant! L’Associació d’Alumnes de l’EOI de Viladecans està formada per un grup de persones que voluntàriament i sense cap ànim de lucre es proposa complementar l’experiència educativa dels alumnes de l’EOI amb propostes culturals d’esbarjo així com iniciatives per afavorir l’alumnat, per exemple, coordinant la venda de llibres i organitzant classes de conversa. Actualment en formem part la Merche, la Laura i el Rubén i us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu de l’associació: aaeoiv@gmail.com

Ostres tu! Quina canya!!! 😀 Però…. això val diners?

Doncs no, i sí. M’explico: L’Associació aquest any comença un nou cicle de la seva existència i amb l’ambició de reinventar-se ha decidit no cobrar cap quota. Hem eliminat el concepte de soci, ja que considerem que ja ens escanya bastant l’administració amb l’apujament de les taxes i les penalitzacions per repetir curs.

Ahmmm… Molt bé! Merci! hehe. Però… Un moment… Aleshores d’on surten els diners? Què teniu, una impresora de bitllets??

Hahaha… tant de bo la tingéssim :P. No no, la cosa va així, mireu: L’Associació com a tal obté una subvenció de l’ajuntament. Malauradament no és suficient, i necessitem complementar els nostres ingressos amb beneficis provinents de coordinar la venda de llibres al principi dels cursos. Per fer-ho, hem de recollir molta informació, parlar amb moltes persones, enviar molts correus i reunir-nos amb diferents proveïdors, per tal d’aconseguir els major marge de benefici possible. Tot i així el preu de venda dels llibres a l’stand és exactament el mateix que podreu trobar a qualsevol botiga, amb el 5% de descompte que es fa a tot arreu i es per això, que des de l’Associació us demanem que recolzeu la nostra activitat comprant els llibres al nostre stand. La vostra col·laboració en aquest aspecte és molt important per nosaltres.

Exactament el mateix preu? Això no és veritat! Jo a Amazon he trobat…

Atenció! Que quedi clar que tothom és lliure de buscar i comprar els llibres on vulgui… Sapigueu abans, que Amazon té un grandíssim stock de llibres, i és per això que quan una editorial canvia el format i/o el preu d’un llibre, encara podeu trobar la “versió descatalogada” en algunes pàgines web. Ningú diu que els continguts hagin de ser necessàriament diferents, però l’única forma d’estar segurs es comprant al nostre stand. Igual quan arribis a classe et trobaràs que el teu llibre comprat per internet uns cèntims més barat no porta el “Glossar XXL” amb tota la gramàtica sintetitzada i explicada en castellà (com ha passat enguany amb els Menschen d’Alemany). Tot i així, això potser a tu no t’importa i ho respectem.

Així doncs…

…i per resumir, a l’Associació estem per ajudar-vos en el que necessiteu i aclarir qualsevol tipus de dubte que tingueu, i de moment us podem garantir que mentre els números quadrin, tot alumne podrà gaudir de la nostra oferta de manera gratuïta. L’únic que us demanem és una mica d’empatía.


Recordeu que, com vosaltres, els membres de l’Associació d’Alumnes també tenim les nostres vides,
normals i corrents, i dediquem el nostre temps lliure a treballar per vosaltres desinterssadament i amb molta il·lusió.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *